• bannermedischpedicurelisanne6
  • bannermedischpedicurelisanne1
  • bannermedischpedicurelisanne3
  • bannermedischpedicurelisanne2
  • bannermedischpedicurelisanne5
css slider by WOWSlider.com v8.6m

Behandelingen

Voor het eerst bij Medisch Pedicure Lisanne?

Een pedicurebehandeling begint met het desinfecteren van de voet.

Er wordt dan gelijk gekeken en overlegd wat er tijdens de behandeling gedaan kan worden. Nagels worden geknipt, eelt wordt verwijderd en eventuele kloven en/of likdoorns behandeld.

Een veel voorkomend verschijnsel zijn de schimmelnagels, in de volksmond ook wel kalknagels genoemd. Deze worden dunner gefreesd en er wordt naar een oplossing gezocht, om zo uitbreiding proberen te voorkomen.

Een ander verschijnsel is de ingroeiende nagel. Deze nagel wordt voorzichtig losgemaakt en er wordt copoline (een klein gaasje) onder gedaan. Dit verminderd niet alleen de druk van de nagel op de huid maar helpt ook nog om opnieuw ingroeiing van de nagel te voorkomen.

Er zijn veel verschijnselen die kunnen voorkomen op de voeten/ nagels. In de praktijk wordt naar uw voeten gekeken, mochten er opmerkelijke verschijnselen zijn worden deze op dat moment nader toegelicht.

Tip van Lisanne

"De meeste voetproblemen zijn eenvoudig op te lossen door een bezoek aan de pedicure. Medisch Pedicure Lisanne uit Barneveld kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren"

Diverse Links

Provoet
Courtin

Social media

 

Contactgegevens:

Medisch Pedicure Lisanne
Bisschopweg 17
6741 LC Lunteren
06-11824351

Voor vragen of informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. 06-11824351

©2016 de windt web en print.